De organisatie

Team Enkelband

Wij geloven dat iedereen op zijn eigen manier iets positiefs kan toevoegen, mits ze de juiste mogelijkheden en begeleiding krijgen. Die mogelijkheden en begeleiding bieden wij ze aan!

Wij zijn een bemiddelingsbureau die opereert tussen jeugdige personen die dreigen uit te vallen op school en ex-gedetineerden die weer moeten terugkeren in de samenleving en te krijgen maken met instanties.

Door deskundigen in te zetten met een strafrechtelijke achtergrond bieden wij kwalitatieve diensten aan die gebaseerd zijn op eigen ervaringen en met passie worden overgebracht. Onze ervaringsdeskundigen kunnen goed inspelen op de nodige behoeftes en verantwoordelijkheden van de deelnemers. Onder andere door gebruik te maken van onze eigen netwerken kunnen wij ze de juiste richtlijnen bieden.

Het maatschappelijke voordeel bij de inzet van onze diensten is dat ex-gedetineerden op het rechte pad worden gehouden tegen minimale kosten. Het percentage recidive daalt en percentage actieve burgers stijgt middels onze aanpak.

Team Enkelband biedt de volgende services aan: 

  • Lezingen
  • Trainingen 
  • Begeleiding 
  • Talentonwikkelingsprojecten

 

Wilt u dat wij ook bij u langskomen?​